Reactie Arzo: "De Gentse fans zijn fantastisch"

Melissa Maes
| 14 reacties
Arzo: "De Gentse fans zijn fantastisch"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

César Arzo was zaterdagavond opnieuw aanvoerder van AA Gent. De Spanjaard was drie speeldagen geschorst en vorige week was hij nog niet fit genoeg om mee te spelen. De fans houden van Arzo en dat is wederzijds.

AA Gent won zaterdag met 6-1 van OH Leuven, César Arzo kopte het tweede doelpunt binnen. In het Jules Ottenstadion weerklonk meteen Eviva España en werd de naam van de aanvoerder luidkeels geroepen. “Dat is toch heerlijk! Het doet deugd dat de fans me zo graag hebben.”

De Buffalo’s gingen de rust in met een 1-1-gelijkspel. “We speelden goed, maar de tegenstander kreeg één kans en die maakten ze dan ook af. Maar we hebben de wedstrijd als team goed beëindigd. We bleven ook spelen nadat de 4-1 op het scorebord stond.”

Arzo heeft een weddenschap lopen met zijn Spaanse ploegmaat Melli. Wie aan het einde van het seizoen de minste doelpunten heeft gescoord, moet de ander trakteren op een etentje. “Dankzij mijn doelpunt van vandaag (zaterdag, .n.v.d.r.) sta ik opnieuw op kop”, lacht Arzo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties