Valencia minder mild dan Anderlecht

Valencia minder mild dan Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-speler Demy De Zeeuw kreeg vorige week geen sanctie nadat hij de tactiek van coach Van den Brom bekritiseerde. In Valencia wordt echter minder mild omgesprongen met uitlatingen aan het adres van de coach en de ploegmaats.

Het rommelt in Valencia. Niet alleen vallen de resultaten in de beginfase van het nieuwe seizoen tegen, ook in de kleedkamer is het onrustig. Verdediger Adil Rami uitte kritiek aan het adres van zijn ploegmaats: hij verwijt zijn collega’s een gebrek aan persoonlijkheid en oprechtheid.  Ook trainer Djukic bleef niet gespaard van kritiek. Rami gaf toe dat zijn relatie met de coach niet goed is en verwijt de Serviër een gebrek aan openheid.

De uitlatingen van Rami bleven niet zonder gevolg. De verdediger werd gisteren weggestuurd vanop afzondering  en op het eerste vliegtuig deze morgen richting Valencia gezet. Intussen schorste de club Rami, wat inhoudt dat hij niet mag meetrainen en ook de uitbetaling van zijn loon wordt stopgezet.  De speler zelf reageert ontgoocheld en hoopt dat de situatie snel uitgepraat kan worden.  

Valencia treedt vanavond aan op het veld van Granada. Oriol Romeu vervangt Rami in de selectie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties