Zal de harde kern van Standard nog wedstrijden verhinderen? Supportersvereniging komt met duidelijk antwoord

Zal de harde kern van Standard nog wedstrijden verhinderen? Supportersvereniging komt met duidelijk antwoord
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard-supporters zorgden er afgelopen weekend voor dat hun ploeg de wedstrijd tegen KVC Westerlo niet kon afwerken. Het ziet ernaar uit dat dit niet nog eens zal gebeuren.

Standard beleeft een verschrikkelijk seizoen, op financieel en sportief vlak loopt het allemaal mis. De supporters hadden er genoeg van, dat werd afgelopen weekend duidelijk.

Zo'n duizend supporters verzamelden bij de academie van de club waardoor de spelersbus niet bij het stadion geraakte. Resultaat was dat de wedstrijd tegen Westerlo niet door kon gaan.

Als er nog wedstrijden verhinderd worden, kan dat serieuze gevolgen hebben voor de club. Pascal Beuckelaers, bestuurslid van La Famille des Rouches, vertelde bij Sporza dat de harde kern geen wedstrijden meer zal verhinderen.

"Iemand van de harde kern heeft me verzekerd dat er geen acties meer op touw gezet worden. Of toch geen acties die een match verhinderen", begon hij.

"Ik heb de harde kern gevraagd of de match nu wel doorgaat. "Ja", kreeg ik als antwoord", gaat Beuckelaers verder. De Rouches nemen het zaterdag op tegen KAA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties