Reactie "We hebben geschiedenis geschreven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez vanuit Cardiff
| 2 reacties
"We hebben geschiedenis geschreven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al wat Zinedine Zidane de laatste jaren aanraakt bij Real Madrid lijkt in goud te veranderen. Jezelf opvolgen als winnaar van de Champions League? Dat deed niemand hem ooit voor. "We hebben geschiedenis geschreven", begreep hij dan ook.

"ik voel me heel gelukkig. Dit is een jaar dat je zelfs in je stoutste dromen niet kan dromen. Kampioen worden op de laatste speeldag én voor de tweede keer op rij de Champions League winnen ... Het is al heel moeilijk om de finale te halen, en dan winnen we die nog eens twee keer achter elkaar", kon Zidane met zijn geluk geen weg.

Ronaldo gaf nog mee dat Zidane tijdens de rust een positieve speech hield, in alle rust. "Ik vroeg hen om meer pressing te geven en op hun helft te gaan voetballen. Dan weten we dat we zeer, zeer sterk kunnen zijn. We hebben veel talent in ons team, maar vooral heel hard gewerkt. Zo kan je successen boeken", was de oefenmeester duidelijk.

"Ik en de spelers voelen dat we geschiedenis hebben geschreven. Niet enkel wij, maar ook alle fans moeten trots zijn. En volgend jaar willen we dit opnieuw doen." Voorzitter Perez wil Zidane zijn hele leven aan de club gebonden houden. "Ik kan niet bevestigen dat ik hier heel mijn leven zal blijven jammer genoeg. Ik heb nog een jaar contract, daarna zien we wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties