Dit heeft Besnik Hasi te zeggen over de zoektocht van KV Mechelen naar zijn opvolger

Dit heeft Besnik Hasi te zeggen over de zoektocht van KV Mechelen naar zijn opvolger
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi en KV Mechelen zijn niet tot een akkoord gekomen om hun samenwerking te verlengen. De huidige nummer 2 uit de Europe Play-offs moet dus op zoek naar zijn opvolger.

Naar verluidt zijn vooral Jonas De Roeck en Carl Hoefkens in beeld om de nieuwe trainer van KV Mechelen te worden, met lichtjes betere kansen voor laatstgenoemde. Besnik Hasi en Malinwa gaan alleszins als beste vrienden uit elkaar. Wie weet kunnen ze elkaar nog wel helpen, liet Hasi overigens ook al optekenen.

We vroegen ons af of Hasi dan het KVM-bestuur een advies gegeven heeft om een bepaald type trainer aan te stellen. Hasi kent de spelersgroep inmiddels ook goed. En hoewel er minstens één en mogelijk meer titularissen vertrekken, blijft het geraamte van de ploeg wellicht hetzelfde met spelers als Schoofs, Mrabti en Hairemans. 

Hasi steeds bereid zijn mening te geven

"Neen, dat heb ik niet gedaan. Als ze mij iets willen vragen, mogen ze dat altijd doen. Ik zal altijd eerlijk mijn mening geven, over eender wat", staat Hasi er voor open om KV Mechelen nog bij te staan met raad in zijn laatste weken. "Het zou wat bizar zijn als een coach die vertrekt gaat zeggen wie er beter bij de club zou passen."

Hasi heeft wel vertrouwen in het bestuur om een trainer te vinden wiens eigenschappen een goede 'match' zijn voor de spelersgroep. "Er zijn genoeg mensen met de capaciteiten om dat te doen. Op een bepaald moment zullen ze daar wel de juiste beslissing in nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties