Moet Club Brugge zich zorgen maken? "Dat heb ik nog nooit gezien"

Moet Club Brugge zich zorgen maken? "Dat heb ik nog nooit gezien"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Titelkoorts bij Anderlecht. Paars-wit kan zondagavond kampioen spelen in eigen huis als het wint van Club Brugge én als het resultaat van Cercle Brugge-Union meevalt voor hen. Maar blauw-zwart zal het hen niet makkelijk maken.

Onder Nicky Hayen doet Club het bijzonder goed deze play-offs. Zondag staat het weer voor een grote finale. Er kan maar beter gewonnen worden van Anderlecht.

Dat moet Club Brugge zonder Igor Thiago doen. Die vertrekt deze zomer naar Brentford en heeft ondertussen zijn laatste wedstrijd voor de club gespeeld. Hij is buiten strijd en zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Jutgla zal normaal zijn plaats innemen vooraan. Maar dan moet Nicky Hayen een keuze maken op de flanken, en dat wordt niet gemakkelijk. Dat ziet ook Vital Borkelmans.

"Ik weet niet of je sowieso met Skov Olsen moet starten", merkt hij op bij Het Laatste Nieuws. "Na 20 minuten was hij piepedood. Ik heb dat nog nooit gezien. En je mag dan nog sukkelen met blessures. Bij hem zit het gewoon tussen de oren. Hij denkt aan zijn transfer en het EK, maar je moet daar helemaal niet aan denken."

Club Brugge kan maar beter hopen dat Skov Olsen niet te veel met een mogelijke transfer bezig is deze week. Blauw-zwart zal zijn uitblinker nog goed kunnen gebruiken de komende twee wedstrijden.

"Dat je kampioen kan worden, daar moet je mee bezig zijn. Als je twee keer scoort, zou dat een boost moeten zijn. Dan kan je niet moe worden - ik heb me daar enorm aan geërgerd. Vandaar: begin met Skoras en Nusa, die maandag mooie dingen heeft gedaan. Het werd een beetje tijd ook wat dat betreft. Laat Skoras op rechts starten en zie of hij het verschil kan maken", besluit Borkelmans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties